Please upgrade your browser

Често поставувани прашања

1. Oтвори ја пораката Lalamobi Macedonia.
2. Лизгај надолу до линкот за преземање.
3. Кликни на линкот и веднаш ќе се поврзеш со Lalamobi Macedonia.
4. Преземањето ќе започне автоматски.
5. Откако ќе заврши преземањето, зачувај го.
6. Забавувај се со својот производ! Важно известување: Никогаш не кликај „прекини“ за време на преземањето! Почекај преземањето да заврши."

Погрижи се поставките за WAP на твојот телефон да се правилно конфигурирани. Во зависност од марката на твојот мобилен, треба да ја поставиш поставката на WAP Push на „Вклучено“, “Дозволи ги сите“, „Секогаш“, или “Прими ги сите“. Еве неколку совети како да ја најдеш таа поставка: Nokia: - Услуги > Поставки > Поставки на сандаче на услуги - Пораки > Поставки > Пораки на услуги. Motorola: - Пораки > Пораки на Прелистувач > Копче за мени > Подесување на пораки на Прелистувач - Пораки > Пораки на Прелистувач > Подесување на пораки на Прелистувач LG: - Интернет > Push Пораки > Прими Samsung: - Fun Box > WWW Услуги > Push Пораки > Подесување - Fun Box > Wap Прелистувач Sony-Ericsson: - Пораки > WAP Push > Дозволи Push - Wap услуги > Push пораки - Пораки > Wap Push Доколку не си сигурен/-на, прочитај го упатствато на твојот телефон или побарај помош од производителот.

Содржинските производи - чувари на екран, мелодии и игри - се преголеми и не може да се испратат по SMS. За да ги добиеш овие производи на твојот телефон, мора да ги преземеш со WAP. Затоа го добиваш овој обележувач. Обележувачот те води до страница каде можеш да ја преземеш твојата нарачка. Провери ги поставките за WAP на твојот телефон пред да го преземеш производот. Некои телефони не добиваат обележувач, туку url за преземање. Побарај информации во прирачникот на твојот телефон доколку наидеш на проблеми.

Некои позадини, мелодии или игри за мобилен се преголеми за да се преземат со стандардните поставки за WAP. Ќе ја добиеш оваа порака за грешка: Преголемо за да се испрати назад. Промени ги поставките за WAP на постојани или трајни во режимот на сесии и обиди се повторно.

Твоите поставки за WAP се веројатно неточни. Провери ги поставките за WAP на веб-страницата на твојот мобилен оператор и обиди се повторно.

Погледни ги производите и услугите на Lalamobi Macedonia на веб-страницата за преглед на услугите, трошоците и начините на наплата.

За да нарачаш услуга на Lalamobi Macedonia на веб-страницата, внеси го твојот телефонски број, кликни „Продолжи“, и Lalamobi Macedonia веднаш ќе ти испрати SMS со сите детали за нарачката. Одговори на оваа порака со „SIMNA“ за да продолжиш со процесот на регистрација, или ќе добиеш SMS со pin. Внеси го тој pin на веб-страницата за да ја потврдиш твојата претплата. Трошокот ќе биде или одбиен од твојот претплатен кредит или додаден на твојата месечна сметка, во зависност од твојот договор со операторот на мрежата.

Можеш да откажеш услуга во секое време. Откажувањето има ефект веднаш. Сепак, услугата може повторно да се прикаже на твојата месечна сметка, бидејќи записите на операторите на мрежа се ретроактивни.

Откако ќе се потрошат кредитите за таа седмица, нема да има достапни производи до следната седмица.

Во моментот не продаваме поединечни содржини. Треба да нарачаш достапна услуга на Lalamobi Macedonia

Можеш да ја откажеш услугата на Lalamobi Macedonia во секое време: испрати sms Stop на 141777 cellfie.mk@silverlines.info и 0038923207687

Можеби ќе добиваш пораки од 141777 од друг давател на услуга. За да ги откажеш сите пораки, треба да испратиш Stop на 141777 за да ги откажеш сите претплати.

Цената и условите на услугата се наведени на нашата веб-страница. Кога ќе се претплатиш на нашата услуга, прво ќе добиеш SMS-порака со информации за цената. Со потврда на оваа SMS-порака стануваш претплатник на нашата услуга и подлежиш на трошоци.

Избери производ или услуга која сакаш да ја нарачаш. Со кликање на линкот, ќе бидеш пренесен/-а директно на страната за нарачки каде ќе треба да го внесеш твојот мобилен телефонски број. Кликни „Продолжи“ и Lalamobi Macedonia веднаш ќе ти испрати SMS со сите детали за нарачката. Одговори на таа SMS со „SIMNA“ за да продолжиш со процесот на регистрација, или ќе добиеш SMS со pin. Внеси го тој pin на веб-страницата за да ја потврдиш твојата претплата. Претплатен/-а си на нашите услуги за преземање на содржини за твојот мобилен телефон. Ќе добиеш и лозинка по SMS. Користи ја лозинката заедно со твојот мобилен телефонски број за сите преземања на Lalamobi Macedonia

Можно е да не се сеќаваш дека си се претплатил/-а на нашата услуга. За да се претплатиш на нашата услуга, прво добиваш порака која мора да ја потврдиш. Дури потоа, стануваш претплатник. Погрижи се никој да нема пристап до твојот телефон и можност да го претплати твојот телефонски број на нашата услуга без твоја дозвола. Внимателно проверувај ги пораките кои ги добиваш и бројот од кои ги добиваш. Доколку пораките не се испратени од 141777, стапи во контакт со службата за грижа за корисници на твојот мобилен оператор.

Нашата веб-страница и промоциите наведуваат дека лицата под 18 години мора да побараат изречна дозвола од родител или старател. Не преземаме одговорност доколку малолетно лице се претплати без дозвола на родител. За да ја откажете претплатата, можете да испратите SMS со Stop на 141777(од телефонот на Вашето дете). Или, испратете е-пошта до нашата служба за грижа за корисници со барање за прекин на претплатата: cellfie.mk@silverlines.info Постапуваме според упатствата на мобилните оператори во Полска.

Веројатно некој (случајно) го внел твојот телефонски број на една од нашите веб-страници. Игнорирај ја пораката за потврда (која е бесплатна) која ти е испратена во случај да не си ја побарал лично нашата услуга и кога не сакаш да се претплатиш на нашата услуга.

Погледни го упатството за твојот мобилен телефон или побарај помош од производителот на телефонот.